Home

Samenwerken met Logopedisch Spectrum Nederland

Hier vertellen we u hoe wij samenwerken met scholen, tandartsen/orthodontisten en andere samenwerkingspartners. Samenwerken is binnen ons vak belangrijk. Door samen te werken helpen we elkaar verder en besparen we tijd.

Scholen

samenwerken-scholenDe samenwerking met scholen geven we vorm door het maken van (jaarlijkse) samenwerkingsafspraken en/of het openen van een dependance op school.
Lees meer over de samenwerking tussen Logopedisch Spectrum Nederland en CBS de Marsweijde in de wijk de Marslanden in Hardenberg.

Klik hier

 

Dyslexie Combinatie

dyslexie combinatie vierkantDe Dyslexie Combinatie is een initiatief van Berkel-B en Logopedisch Spectrum Nederland. Samen beschikken wij over veel expertise op het gebied van taalontwikkeling, lezen en spellen. Binnen de Dyslexie Combinatie draait het om de doorgaande lijn van groep 1 t/m 8: voorschotbenadering tot en met de ICT hulpmiddelen. Extra aandacht is er voor ‘lekker in je vel’.

Klik hier

 

De Poort

Logopedisch Spectrum Nederland, met ruim veertig locaties, is recentelijk een samenwerking aangegaan met praktijk ‘de Poort’.
Een belangrijke ontwikkeling, want die samenwerking maakt de behandeling van Ernstige Enkelvoudige Dyslexie (EED) voor kinderenin het (s.)b.o. vanaf 7 jaartot en met 12/13 jaar in de gemeente Hardenberg met ingang van 1 september 2016 mogelijk.

Klik hier

 

Tandartsen en orthodontisten

orthoOok werken we samen met tandartsen en orthodontisten in het kader van OMFT. Lees meer over de samenwerking tussen Logopedisch Spectrum Nederland en orthodontist Dima Dvorstin.

Klik hier

 

Huisartsenpraktijk Schalkwijk

Logopedisch Spectrum Nederland werkt samen met huisartsenpraktijk Schalkwijk in Rotterdam. Samen zitten Logopedisch Spectrum Nederland en huisartsenpraktijk Schalkwijk onder één dak. Isabelle Schalkwijk: ‘Ik hecht waarde aan gezondheidszorg onder één dak. Op deze manier komen wij veel meer van elkaar te weten’.

Lees meer over de samenwerking met huisartsenpraktijk Schalkwijk.

Klik hier

Samenwerkingsverband Logopedie Hardenberg

samenwerkingsverbandLogopedisch Spectrum Nederland werkt samen met collega vrijgevestigde logopedisten in het Samenwerkingsverband Logopedie Hardenberg.
Het Samenwerkingsverband Logopedie Hardenberg heeft het plan ‘logopedie op school’ voor de gemeente Hardenberg en omstreken ontwikkeld.

Lees meer over het Samenwerkingsverband Logopedie Hardenberg.

Klik hier

Kinderdagverblijf de Dassenburcht

dassenburghtSinds februari 2012 werken we samen met kinderdagverblijf de Dassenburcht. De Dassenburcht heeft locaties in Ane, Gramsbergen, de Krim en Hardenberg.
Deze samenwerking moet ervoor zorgen dat bijvoorbeeld een taalontwikkelingsstoornis bij kinderen eerder wordt gesignaleerd.
Lees meer over de samenwerking tussen Logopedisch Spectrum Nederland en kinderdagverblijf de Dassenburcht.

Klik hier

Bent u geïnteresseerd in samenwerken met Logopedisch Spectrum Nederland of heeft u vragen?
Neemt u dan contact op met Marjoleine Huitema (06 – 412 498 82).

Terug naar boven