Logopedie is leuk!

Toen ik in 2003 startte met mijn eigen praktijk was dat een groot avontuur. Dat is het nu nog steeds. Ons vak blijft zich voortdurend ontwikkelen en ik ook. Dat geldt ook voor Jerry Geijp. Na jaren met heel veel plezier gewerkt te hebben binnen onze eigen onderneming vindt Jerry het nu tijd om weer eens buiten de muren van LSN te kijken.

 

Ondertussen blijf ik mij volledig storten op mijn praktijk. Logopedie is zoveel meer dan het geven van spraakles en ondernemen is wat mij betreft zoveel meer dan een bedrijf runnen en geld verdienen. Ondernemer ben je volgens mij in hart en nieren en wel 24/7. Mijn gezin leeft en denkt dan ook volop mee. Zo kon het gebeuren dat de kinderen graag voor een foto wilden poseren toen zij er lucht van kregen dat mama het tijd vond voor een nieuwe foto op de website. Zie hier het resultaat!

Marjoleine Huitema, zoon Jago Geijp, oudste dochter Bjarna Geijp en jongste dochter Jitka Geijp. Wie goed heeft opgelet, herkent de kinderen vast van een eerdere fotoshoot.

 

Het werken voor de praktijk vind ik ontzettend leuk en geeft mij energie. Nieuwe dingen bedenken en deze uitvoeren vind ik geweldig om te doen. Mooie en vernieuwende logopedie, daar ga ik voor.

 

Mocht u iets kwijt willen na het bezoeken van onze site, dan ben ik telefonisch bereikbaar via 06 412 49 882 en via de mail: [email protected]

 

Graag tot ziens!

 

Marjoleine Huitema, praktijkhouder

Welkom op de website van

Logopedisch Spectrum Nederland B.V.

 

 

Marjoleine Huitema

Maak een keuze uit één van onze

onderdelen voor meer informatie

Visie

Wij willen kwalitatief hoogstaande logopedische behandelingen aanbieden, in een omgeving waar zowel de logopedisten als de cliënten zich prettig voelen.

Missie

Wij bieden logopedische behandelingen op een dusdanige wijze aan, dat ze altijd voldoen aan de kwaliteitseisen van de zorgverzekeraars. Tevens willen we ons vak actief profileren buiten de therapiekamer.

Doelstelling

Marjoleine Huitema heeft als doel om door de zorgverzekeraars in Nederland gezien te worden als voorbeeldpraktijk binnen de logopedie.

Copyright Logopedisch Spectrum Nederland 2016